Рибны консерви аквамарин новини

Виявлено Небезпечну Для Життя Підробку Рибної Консерви «аквамарин» Новини Бердичева Бердичів Biz

Консервована продукція «Аквамарин» має стратегічне значення в умовах війни як джерело корисного харчування тривалого зберігання. З початку російського вторгнення це оцінили українські військові, яким компанія безперебійно постачає рибні консерви. З самого початку широкомасштабного вторгнення компанія забезпечує рибними консервами як постраждале цивільне населення так і військових. Сплата податків, збереження робочих місць та допомога армії під час бойових дій є проявом патріотичної позиції власників ТМ «Аквамарин». Група компаній Інтеррибфлот усвідомлює відповідальність, яка лягає під час війни не лише на громадян, але й на бізнес. Під час війни завод Інтеррибфлоту не лише не зупинився, а й наростив випуск консервів до three https://www.gorod.dp.ua/news/229086 млн банок на місяць.

«Це дозволяє економити паливо та знизити шкідливий вплив на довкілля. Також запланована реконструкція санітарних приміщень для комфорту працівників», — додає Чуклін. TradeMaster 2024 © Всі права захищені.При передруку та використанні матеріалів гіперпосилання на Trademaster.ua у першому абзаці передрукованої статті обов’язкове.

Тому рибні консерви “Аквамарин”  чудове джерело легкозасвоюваного білка. Такий білок краще засвоюється, ніж білок яловичини чи свинини. Люди, які вживають рибу замість м’яса, живуть довше і мають здоровішу серцево-судинну систему.

Допомога армії, сплата податків та збереження робочих місць під час бойових дій є виявом патріотичної позиції власників компанії та віри у перемогу над ворогом. Наявність на полицях магазинів рибних консервів «Аквамарин» зараз є результатом значних зусиль щодо збереження виробництва в Україні. Під час війни Інтеррибфлот збільшив випуск консервів — до three млн банок на місяць.

Щоб зберегти всі її корисні властивості надовго, відразу після вилову рибу потрібно або заморожувати, або переробляти. Виготовлення консервів збільшує термін придатності риби та робить доступними її різні сорти протягом всього року. “Інтеррибфлот” — це одна з найбільших і найвідоміших компаній в Україні, що виробляє рибні консерви під брендом “Аквамарин”.

Зі слів співвласника «Інтеррибфлот» Андрія Чукліна, його бізнес долучився до підтримки волонтерів з фонду «Повернись живим», щомісячні благодійні внески до якого стали доброю традицією компанії. Крім того, після залучення частини працівників до лав Збройних сил України, виникла необхідність забезпечити їх необхідним спорядженням. Це дозволяє економити паливо та знизити шкідливий вплив на довкілля.

Для Інтернет-видань обов’язковим є розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на використаний матеріал не нижче другого абзацу. Промо, бізнес-кейс, новини компаній, спецпроект, партнерський матеріал, політична реклама – матеріали, які позначені цим знаком, розміщені на правах реклами.

Григорій Луцай, засновник групи «Інтеррибфлот», підкреслює важливість співпраці бізнесу та громади в умовах війни. «Кожен підприємець має розуміти свою відповідальність перед працівниками, споживачами та нашими захисниками, які дозволяють нам продовжувати працювати в умовах війни», — стверджує Луцай. Умови війни стали великим випробуванням для українського бізнесу не лише у комерційному, а й у соціальному вимірі. Проте завдяки зусиллям керівництва «Інтеррибфлот» підприємству вдалося зберегти понад 400 робочих місць та продовжити виконання договорів з національними торговими мережами та дистриб’юторами.