головне з інтерв’ю

Інтерв’ю Володимира Зеленського 6 Квітня 2024 Головні Тези 24 Канал

Щодня в телеграм-каналах і тіктоці поширюють наративи проти ТЦК, люди підхоплюють їх, адже в реальному житті не завжди готові висловитися публічно. Сьогодні Україна має запас ППО, але він може сточитися, якщо росіяни продовжать такі ж інтенсивні атаки. Тож слід прорахувати дати поставок систем ППО. Але швидкість успіху залежатиме від військової допомоги, яку Україна отримає від західних партнерів, каже Зеленський.

Щоб закрити Україну повністю на майбутнє, Україні бажано мати 25 систем Patriot, по 6 – eight батарей у кожній,– назвав він цифру. Очільник ГУР переконує, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму рано чи пізно впаде. За словами Буданова, “ситуація досить складна, але контрольована”. Україна очікує нового наступу РФ наприкінці травня 2024 року. Що ще увійшло до нового пакету допомоги – в новині. До передачі зокрема готують 20 бронемашин Marder і ракети Patriots, кількість яких не зазначається.

Британські офіційні особи стверджують, що лише за останні чотири місяці було знищено п’яту частину цього флоту. Втрата військово-морських баз, які Росія утримує останні 240 років, стала б величезною ганьбою для Путіна. Володимир Зеленський злиться, але не через успіхи своїх ворогів (він їх не бачить) і навіть не через https://firtka.if.ua/blog/view/maks-poliakov-rozpoviv-pro-firefly-aerospace-ta-kosmichnii-biznes-golovne-z-interviu відсутність прогресу армії на полі бою. Президент України роздратований нестабільністю деяких союзників, а також відстороненістю частини українців. Вони виснажуються, фізично й психологічно, особливо в умовах бойових дій. Наприклад, ті люди, які прийшли до ТЦК у лютому 2022 року, потребують відпочинку та лікування.

“Даючи нам гроші чи даючи нам зброю, ви підтримуєте себе. Ви рятуєте своїх дітей, а не наших”, – застерігає він. Якщо Росії дозволять забирати українських дітей, “вони забиратимуть й інших дітей”. Якщо Росія порушуватиме права українців, “вона порушуватиме права у всьому світі”. Однак, зауважує Economist, майже за два роки після початку війни світ уже не настільки уважно прислухається до його слів, а самому Зеленському вже не вдається настільки майстерно контролювати перебіг подій. Відповідаючи на занепокоєння французів, Зеленський запевнив, що військові Франції не гинутимуть в Україні.

Якщо кредит дадуть зараз, то Україна погодиться, адже це краще, ніж безкоштовна допомога через рік. “Я більш ніж впевнений, що ніхто з офіційних осіб в Україні не міг мати до цього відношення. Навіть фізично. І точно знаю, що жодній службі таких наказів не давали”, – резюмував Кирило Буданов. Керівник української розвідки сподівається, що Німеччина надасть Україні крилаті ракети Taurus, які зможуть завдавати ударів по важливим цілям противника. Також зазначається, що після завершення війни вся територія сучасної України має увійти в зону виняткового впливу Росії. Бої на Бахмутському та Новопавлівському напрямках, forty eight бойових зіткнень, ворожі обстріли, пакет допомоги від Німеччини, новий збір LB.ua.

У дитинстві я своє робив в останню чергу, і всі мене хвалили за це, задобрювали. У мене дотепер немає цього механізму – думати про себе відразу. І це не тому що я маю риси доброї людини, якраз навпаки. Але мені потрібні 300 танків, 600–700 БМП, 500 гаубиць. Тоді, на мою думку, цілком реально вийти на рубежі 23 лютого.

Comment

Be the first one who leave the comment.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.